Lokale Partij Leiderdorp

Zelfstandig Leiderdorp

Help ons nog sterker te staan binnen onze gemeente!

Zelfstandigheid, Verbondenheid, Participatie

Leiderdorpers voor een zelfstandig Leiderdorp!

Leiderdorp voor Leiderdorpers. Ons dorp, onze gemeenschap. Uniek tussen stad en land. Leiderdorp: het hart van de LPL, De Lokale Partij Leiderdorp. De LPL dient maar een belang, dat van Leiderdorp en de Leiderdorpers. De LPL heeft geen banden met partijen uit andere gemeenten, de LPL neemt geheel zelfstandig standpunten in. Geen beïnvloeding door partijen uit randgemeenten zoals Leiden. Wij staan als enige partij volledig voor de zelfstandigheid van de gemeente Leiderdorp. Om die zelfstandigheid te behouden werken we op uitvoeringsgebied graag samen met andere gemeenten, maar beleid, dat kunnen we prima zelf maken. Beleid op gebied van het sociale domein, op gebied van verkeer en vervoer, straten en wegen, natuur en milieu, welzijn, woningbouw en voorzieningen, belastingen en lokale lasten. U leest hier meer over in het verkiezingsprogramma 2022-2026.

Heeft u genoeg van de ondoorzichtige politiek van de landelijke partijen in onze gemeenteraad, stem dan LPL. Kiest u voor de belangen van de Leiderdorpers, en niet voor de belangen van bestuurders en andere gemeenten, stem dan LPL. Eerlijke politiek, duidelijke keuzes, geen achterkamertjes, betrouwbare mensen, daar staat LPL voor. Raads- en burgerraadsleden zijn makkelijk bereikbaar, belt u ze als u vragen heeft. Wij zijn er voor u, de Leiderdorper.

Lees ons programma, en heeft u vragen laat het ons weten. Deelt u onze mening en wilt u een zelfstandig Leiderdorp, waar de Leiderdorper de dienst uitmaakt, stem dan op 16 maart 2022 op de LPL, De Lokale partij Leiderdorp! U kunt op ons rekenen!